Mine bøker er snart klare til å utgis, den eneste tingen jeg skal sørge for er å ikke bruke den useriøse aktøren som lot Amelie få utgi en bok…

“Pax forlag”, okay, et useriøst forelag jeg ikke har planer om å ha forbindelser til. Jeg vil jo nødig sette meg selv i dårlig lys ved å utgi en bok hos dem, for en tragedie det hadde vært. Vel, pax er jo ikke kjent for spesielt gode bøker akkurat, så hva kan man forvente? Heldigvis er ikke mitt forventede forelag utgiver. Det er bra… de vet å holde seg borte fra usikre utgivelser. Det er kanskje et pengeskred i øyeblikket, men nepe noe som vil gi dem god omtale i fremtid. Viktig å tenke langsiktig. De har tatt en sjanse, det er jo vel og bra, men det kommer ann på hvor mange som godtar boken. Slik jeg ser det er det 40-60 for og i mot. Om de ikke klarer å skape nok sympati og om hun forlatter landet er det ingen tvil om at det vil påvirke dem negativt.
Lurt å holde seg unna dem… vil ikke ha noe negativt på min skrive kappe.

Vel.. om alt går bra har jeg utgitt ikke bare en, men to bøker til nyttår.
Ikke at jeg vil si hvilken bøker det er, det vil være som å spre mitt privatliv til alle idioter der ute. Nei takk. Men jeg sier når bøkerne mine er i butikken. Kanskje man kan gjette hvilken det er, men tror neppe det blir fortalt.
Yay. :D
Jeg mangler bare å fullføre andreboken. Gleder meg. Håper bøkerne blir godkjent av mitt favoritt forelag. Mine første utgivelser. ^^
Blir kult om de blir godkjente, om de ikke blir godkjente, så vil jeg i hvertfall ha flere forelag jeg vet ikke er ustabile å velge mellom.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende