Elfen3 

Så har det skjedd. En urovekende artikkel, en ting som aldri burde skje.
Utnyttelse av det norske folk har ingen grenser i det hele tatt, og nå er vi reddusert til kuer som beiter på gress.
Ja, kuer, kuer som gir dem penger, kjøtt og ikke minst melk. Vi blir magre og har nesten ingenting, men det virker ikke som om det er dem imot, så lenge staten og politikkerene kan mate resten av verden.
Hva jeg pratter om?

Les denne saken.

1_1946120!img1946021

Her er det tydelig hva slags holdning staten, politikken og til og med norge selv føler for sitt folk.
Vi er redusert til dyr som skal melkes for hver minste lille profit de kan få av oss. Fy faen i helvete. For en usmakelig sak. Dette reduserer velviljen til alle jeg kjenner. Ville du blitt blodgiver og gi blod gratis hvis du viste at staten har planer om å selge det? SELGE DET!!!!!  Og tjene penger på det!!! FY FAEN!!! DET SIER JEG, JEG NEKTER Å VÆRE BLODGIVER!!!
Tviler ikke på at nok folk har gitt blod hitil, de kommer med ugrunnet påstander om for lite når det produseres 50 tonn (?)!!! WHAT THE FRACK!!??? ER 50 tonn for lite? Tviler på at det er for lite, men de vil bare “finne” eller heler skape en grunn til å selge blode til norske vennlige mennesker og tjene penger på folks godvilje. Tjene penger på mennesker som gjør noe for samfunnet. Som gjør noe for andre. DET ER SKIKKELIG LAVMÅLS!!

En ting er sikkert.
Jeg vil aldri bli blodgiver siden dette tydeligvis er blitt tilfelle, at staten selger blode ditt som du frivillig ga dem.
FUCK THE STATE!!!!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende