logo

Ja så er det slik igjen.
Nok en latterlig sak om hvordan norsk politi undertrykker den norske frihet, hva folk kan velge. Og ikke minst, med politikkere i ryggen som støtte. De sier “god jobb” og klapper dem på skuldrene som de bikjene de er. Purk eller hva faen de vil bli kalt. En gang ønsket jeg faktisk å bli politi, men jeg har mistet lysten. Angripe forsvarløse pasifister, dritte i folk som blir mishandlet og på toppen av det hele sjikanere syke mennesker bare forde de ikke vil være del av hele “felleskape”.

Hells angels.
En klubb jeg selv vil bli del av en dag, når jeg har motorsykkel og kan cruise rundt i hote klær. Når jeg vet at jeg kan si, om noen spør “Jeg er en hells angel… og jeg er på vei til hell nå.” (min store drøm er å reise på motorsykkel til hell (et veldig nydelig sted i norge) og se på deres årlige teaterstykke). :D

Ifølge loven og alt annet av sunn fornuft er det ingenting som sier at man kan forfølge mennesker eller klubber lovelig.
Men i norge er den uskrevne regel… frihet er ulovlig. Vi kan ikke velge hvor vi kan røyke, vi kan ikke nekte å betale for kanaler, vi kan ikke gjøre noe med veiene våre eller strømmen, vi er et land fanget i en snare som kveles sterkere for hvert åndret. Vår frihet er på prøve, staten tester oss om vi vil la oss bli slaver. Jeg er ingen slave.
Hva jeg tror på er rettferdighet, derfor ønsket jeg å bli politikvinne en dag.
Men jeg vil ikke lenger etter alt jeg har sett av politiet. Lystrende følger de ordrene til staten, det er nesten så de tar saken i egne hender hele tiden. “Han er terrorist siden han sa han hadde en bombe over telefon som vi ikke hadde lov å overvåke, men som vi gjorde likevel siden han var utenlands”, “Vi banker fredelige mennesker fordi de provoserte oss”, “De er en kriminel orginisasjon så derfor kan vi bryte loven med å ødelegge medlemenes liv som vi vil”… alt jeg hører er unnskyldninger for å gjøre faenskap mot sinne medmennesker. Det mest kriminele jeg ser er staten.
Staten og politiet som slår ned på frihet som de nazistene de er.
Frihet og egen tankekraft er jo ulovlig, og å være med i noe som er utfor “reglene” er tydeligvis alt som trenges. Så klart noen har kriminell fortid, betyr det at de ikke har lov å gjøre noe? Jeg har faen meg ikke en blodig nonne fortid heler, jeg har stjelt tyggis og andre ting, men er jeg kriminell bare for noe jeg har gjort som unge? Og jeg tviler på at alle medlemene har gjort noe kriminelt. De er flere millioner medlemer, skal liksom alle være kriminelle? Hva med oss selv norsker? Vi var jo vikinger en gang, har ikke vi stjelt av andre land? Har ikke vi ranet land rundt omkring i verden?

At folk ikke får lov å gjøre hva de vil på fritiden lenger… gjør et standpunkt, ta dere sammen mennesker.
VI VIL HA FRIHET, IKKE EKKLE MENNESKER SOM STYRER OSS, SOM ØDELEGGER LIVENE VÅRE, SOM STJELER VÅRE PENGER, SOM SLÅR OSS NÅR VI GJØR NOE FEIL!!! JEG VIL IKKE LEVE SLIK, ALLE BURDE GJØRE NOE FOR Å FORANDRE PÅ DET!!!
GJØR NOE FØR DET ER FORSENT!!!
Jeg har lyst å fly rundt med en hells angel jake på ryggen og cruise rundt.
La meg oppfylle drømmen min. La en stakkars mann være i fred… la folk være, det er udemokratisk og urettferdig behandling som i følge loven er feil. Gjør noe med politikkerene og politiet… eller vil du bli fortalt at du ikke kan gå på byen på tirsdager i fremtiden? Bli fortalt hva du skal gjøre på fritiden, når du kan være ute, hva du får lov å spisse.

Jeg er lei av denne urettferden.
La oss kjempe for fremtiden våres og besteme hva i helvete vi vil spisse, hva vi gjør i våres liv, hvordan jobb vi får oss.
LA OSS BESTEME OVER VÅRE EGNE LIV!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende