images (3)

Seriøst min store tanke for tiden er, hvor er jeg?
Liksom, uansett hva jeg tenker er jeg helt turned of av både kvinner og menn. Jeg føler ikke behov for å gjøre noe med noen, har følt meg slik i omtrent et halvt år. Selv når jeg prøver å se porno (jupp, pleier av og til å se det for å pirre min ukjente side), så føler jeg ingenting. Jeg begynner å lure på om noe er galt med meg. Har jeg mistet piffen? Lysten?

Det er så kjedelig…
images (2)
Jeg vil ikke kjede meg, men…
Ærlig talt er jeg kresen som fy, jeg er ganske slitsom på en måte, jeg vil liksom ikke nøye meg med noe enkelt. Og om jeg gjør det blir jeg aldri fornøyd. Men nå er jeg liksom helt tom. Ingen interesse i det hele tatt… jeg føler at dette er et tegn på at enten jeg eller hele menneskeheten ikke opplever spennende nok ting. Eller at ting ikke er spennende nok for meg. Jeg har liksom gjort alt før, og det er ikke så spennende uansett hva jeg gjør.
Folk er kjedelige, jeg er kjedelig, det er liksom ingenting mer å si.

Ohhh… jeg lager en anime nå?
Sååå spennende… jeg har rett og slett blitt rammet av ekstrem kjedsomhetsbølge hvor ingenting kan gi liv i flammene man har på innsiden. Jezzes, har bare drevet med 5 og er allerede fullstendig lei. Kvinner, menn… til og med dyr (fantasier altså). Ingenting er spennende nok. Ingenting. Jeg prøver å tenke frem noe helt utenkelig, eller en hot fyr, men neida… helt smakløst. Gahhhh… finnes det håp for meg?

Jeg tenker liksom, om alle kjeder meg, hvordan kan jeg da finne noen å være i sammen med?
Jeg mener, jeg vil liksom ikke være alene, selv om jeg føler meg best alene, så har jeg liksom lyst på noen å henge med, men jeg føler ikke for noe. Uansett hva. Sukk.. Jeg føler meg patetisk. Ingen følelser liksom. Hvor patetisk er ikke det?

wall_126
Jeg hadde denne drømmen om noe, men det virker kanskje som alt er feil.
Ingen mørkhåret prins med langt hår, ingen ting er som jeg tenkte, ingen følelser i det hele tatt, bare tomhet. Gah… jeg blir litt sliten, irritert og små sint på meg selv. Hvor er gnisten min?

Hvis noen der ute har et råd om å ihvertfall føle noe, hadde det vært topp.
Føler meg så tom og ubrukelig og kjedelig at alt funker for meg. Vil ha gnisten igjen… vil ikke kjede meg. Kjedsomhet er så ufattelig kjedelig. REDD MEG FRA KJEDSOMHET!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende