jente

Jeg har funnet ut noe interesant med meg selv… noe jeg kanskje har vist en stund, men som jeg aldri egentlig har sett før.
Opplevd kanskje, men aldri sett, men nå gir det mer mening for meg. Nå som jeg kan se det og puste det inn, si det ut vel viten om at det er sant.

Hvem jeg er, er en som lever for andre.
Jeg gidder nesten aldri noe for meg selv, av og til, men hovedsakelig er det aldri for meg. Hva jeg mener å si… hvis jeg gjør noe, liker jeg at det er for andre en meg selv. Drømmene mine, tankene mine, selv om noen er tildelt meg selv, så ønsker jeg alltid at de skal gagne noen andre. Dele glede, dele smil, dele tanker og håp. Dele frihet.

Jeg liker kanskje best når andre er glade, siden jeg ikke kan føle selv.
Kanskje det er at jeg bryr meg, kanskje det er at… hva skal jeg egentlig si? Det eneste jeg vet er at det som motiverer meg mest er hva jeg gjør for andre, og at andre deler det med meg. Ingen ting er bedre en at andre blir forundret, tankefulle eller glade av noe jeg gjør. Jeg gleder meg over det lille ekstra som er i mennesker… jeg blir glad over hva andre føler. For jeg vet at, selv om jeg har problemer med å føle noe, så kan jeg likevel oppleve andres.

SÅ!!!!
VÆR GLADE!!! :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende