vampire_anime_girl

Jeg har kommet frem til to logiske sluttninger.

1. plantettere ødelegger plantene som hjelper ozon laget vårt.

2. Å la vær og spise planter og spise plantettere i stede kan redde vår planet.

Dette har jeg kondludert med etter å ha lest hva plantetere gjør med vårt ozon lag, da spesielt gårdsdyr som kyr og sauer. Det jeg ser er at plantettere og vegiser rett og slett skadder våres ozon lag ved å være “vennlige”. Å drepe planter er ikke vennlig! Det er ikke grønt å spisse planter som vi trenger for våres egen beskyttelse. Vi burde spisse kjøtt for å ungå holdninger som “vi redder verden”, mens de egentlig ødeleger den.
Hitler var plantetter, og det hadde sikkert sinne grunner.
Kanskje han ønsket verdens undergang, han må ha vist hvor viktig planter var, hvorfor ellers spiste han dem? At det er “sunt” og miljøvennlig er bare bullshit. Jeg dreper heler kyr, høns, geiter, sauer og andre plantettere en å spisse planter = være med på å ødelegge verden. I den sårbare krisen verden og miljøet er i nå ser jeg helst at man spisser kjøtt og beskytter planter, ikke plantettere. Kjøttettere burde man også beskytte siden de holder plantetterbestander nede.

Du er ikke en som hjelper jorda om du spiser planter… du er en moder jord morder om du spiser hennes planter.
Så klart planter som ikke dør, de som har frukter man kan ta fordi de har utviklet seg til å spre seg slik, de kan man spise. Men faen ikke ødelegg hele planeten med å spise andre greier.

Jeg gir bare en god grunn til at man ikke skal være vegis, siden det åpenbart skadder verden våres å spise hennes barn.
Død over plantetterene som skadder vårt ozon lag, død over bedrifter som hoger ned trær, død over de som dreper rovdyr som kan hjelpe moder jord å overleve… med det sagt, har jeg delt mine tanker om dette.

inukami03054

Minne øyne følger med plantettere… jeg vet hva dere gjør. =.=

Tips oss hvis dette innlegget er upassende