Sultet huskatt
Sultet huskatt

Denne katten fant jeg i fjor på jobben min… den hadde funnet ut hvordan den kunne snikke seg inn via døren (som åpner seg automatisk på bevegelse), mat lukten må ha fått den til å våge ting den ellers ikke ville turt (burger king rett ved siden av, men de hadde ingen dører som åpnet seg automatisk så den kom til oss med vår varm disk og alt). Jeg prøvde å ta den ut hele tiden (andre ansatte rådet meg til det), men den kom inn igjen og igjen..

(hadde aldri sett den på butikken vår før heler, og jeg hadde jobbet der så å si hver dag)

Tredje gangen tok jeg den til bakrommet slik at den ikke skulle plage kundene, og jeg og en annen ga den en katteboks, den holdt på å spisse opp hele metal delen så sulten var den!!!

Bilde005
Bilde000 (2)
Bilde002
 
Hvem kan være så slem med en søt liten kattepuss som denne?
Etterlate den så den er helt alene? Det var helt åpenbart at det var en huskatt, vanligvis prøver katter å flykte om de blir hold i lengre tid, men denne godtok det. Den var ikke vill, den var så venlig og malte og, og… folk er teite. DYR ER IKKE LEKER!!!
 
Bilde001
 
Du kan ikke forvente at en huskatt kan klare seg selv om du kaster den ut i sommerferien?
HVA SLAGS MENNESKE GJØR SÅNT?!!!!
Denne katten var heldig, vi ringte dyrebeskyttelsen og de reddet stakkaren. Eierne hadde vistnok dratt til syden, og de viste hvem som eide den via chipen. De bodde ikke alt for langt unna butikken… stakkars katt. Den var veldig skitten og mjauet sårt i begynnelsen.
Bilde004
Hva du en tenker, så ikke etterlatt dyret ditt alene i sommer… jeg blir veldig sint da, og dyret ditt vil neppe tilgi deg med det første.
DET ER UETISK!!! Katter klarer seg? Hva med denne som holdt på å sulte fordi den aldri hadde vært ute før? HUSKATTER KAN IKKE JAKTE!!!!
Slemme mennesker, ta bedre vare på dyrene deres.
De fortjener bedre en dere i slike tilfeller, onde vesener, onde, onde mennesker. :(
Her ville jeg gitt alt i verden for å ha en katt eller hund og så skjer slikt?
Jeg venter i hvertfall til jeg både har tid og penger (opprettet en konto faktisk for å sørge for at jeg kan spare til meg et dyr og ha nok i bakhånd til dyret mitt om det trenger lege eller annen pleie). Ansvarsløse mennesker… deres handlinger skadder deres dyr. Gjør oss alle en tjeneste og forbedre dere når det gjelder dem.

Ønsker alle dyr et godt liv (til og med sjimpanser, bare jeg slipper å se dem).

Tips oss hvis dette innlegget er upassende