harstad
Som kjent har jeg flyttet til en by ved navn “Harstad” for skole gang…
Under hele oppholde her har jeg endelig konkludert min “final decicion” om stedet, en ting jeg virkelig menner av hele mitt hjerte uten tvil. Jeg har bodd her i nærmere 7 måneder (oh grusome kjedsomhet), og konklusjonen min er uten tvil riktig. Harstad er NORGES kjedeligste by. Konklusjonen har vært basert på min erfaring fra andre steder, til og med steder hvor det bor færre folk en harstad, men tilbudene andre steder har uten tvil slått Harstad. Klart noen steder stinket mye å, men de stedene, uansett lukten, hadde i hvert fall noe av interesse.

Etter at jeg begynte i Harstad, utviklet livet mitt seg til en seldom og kjedelig kjedsomhet. Klart jeg har spill og spiller mye i fritiden, klart det er en “by” med ting (selv om jeg har opplevd bedre utvalg på Målselva, og bedre åpningstider), så er det utalige ting som irriterer vettet mitt ved denne kjedelige byen. Det er kjedelig her. Uansett hva man gjør, uansett hvor du er, uansett hva slags Harstad væring man er med (om det er de med våpen, bil noia, hollywood wanabesene, psykisk gale som deler sitt privat liv og påstår de har sosial angst, 14tisene som er 20 år eller eldre, hvitedagsbrød folkene, jehovas vitner, gamlinger, mobbere, psykisk gale lærere, kjedelige mennesker generelt som har samlet seg i en klump i hele Harstad).
Poenget er mer eller mindre, de gjør ingenting om dagen. En ting jeg har merket meg er at folk pratter om ting de har gjort før skolen i over 4 månder fordi de ikke har noe nytt å fortelle (osv med alt, de sier aldri en ting en gang her), de gjør ingenting, Harstad latte, latte, trege, latterlig latte mennesker.

Den første tingen jeg irriterte meg over var Harstads latterlig dårlige buss (blandt norges dårligste busser vel å merke), deretter de latterlig høye prissene på ting man i tromsø (og resten av norge) ville fått for nesten 500 kr billigere, så var det, det faktumet at de ikke har kafe mocca (oh, veldig kaffe mocca med ekkelt brød dypet i kafen). Vi har blant annet ingenting spesielt å si om Harstad, utennom det faktumet at det er verre en ungdomskolen jeg gikk i fra 9-10. I den forstand at den tar fra en lysten til å gjøre noe, taper deg for inspirasjon, og gjør menneskene innevant og latt her.

_M119grottebadet050_386123v

Det enneste tilbudet som liger åpent på Harstads marked er åpenbart å drikke seg dritta (på utesteder som minner om søppelhauger), gå på kino som kun viser en dårlig film hver 4 time, gå i grottebade eller… vel, det var egentlig det. Klassikeren i Harstad, siden ingen har noe å gjøre, er å kjøre rundt og ikke gjøre noe for å se ut som man har noe å gjøre.

“Det går utover miljøet i verden siden folk i denne byen ikke har noe å gjøre, CO2 nivået er ganske sikkert langt høyere I denne byen en om det hadde vært noe skikkelig tilbud i denne byen.” -mine egne ord som passer i denne sammenhengen, for det går ut over biler når man ikke har noe annet å gjøre.

 

Harstad fakta:

 • Ingen designere, eller stoff butikker (stoff man lager klær av)
 • Ingen Hobby butikker
 • Ingen brukt handel med untak av fretex
 • Butikkene stenger 4 i helgene og 5 på hverdager
 • Det fins ingen tilbud utennom svømming
 • Kjedelige butikker med kun mamma klær og stygge klær
 • Råner miljø og måte gudenne forby, lodere
 • Kulde som slår alle steders kulde
 • Dårlig kultur muligheter
 • Kun alkohol
 • Dårlig buss
 • Falleferdige bygninger
  (skall laste opp bilder så snart min usb er funnet)
 • Folk som gjentar seg selv i det uendelige som en hacket platte
 • Agressiv kultur
 • Psykisk gale som må fortelle alt de har opplevd i livet selv om det er unormalt å brette ut hele sin galskap og hvorfor man er hos psykolog i andre byer, og som stirrer uten grunn veldig mye
 • Ingenting av interesse i noen butikker ettersom alle har det samme
 • Mat butikker som slår i belte område (ved å aldri ha det du trenger)
 • En lørdagsbuss som kun går 6 ganger om dagen
 • Søndags buss som kun går 2 ganger om dagen
 • Busstilbud under standaren til noen annen by
 • INGENTING Å GJØRE UANSETT HVOR DU ER
 • Et evig hack i plata, og hvis man vil sitte fast i tid er det sikkert riktig sted
 • En by kun for “gamle” mennesker med sinne latterlig dårlige tilbud
 • Husene er plassert rottete og oppå hverande, uten bran regelen på 7-8 meters avstand mellom hver bolig struktur.

 

Kanskje jeg gjentok noe, kanskje ikke, men det jeg gjentok er det jeg mener er blant det verste med denne byen.
Hva? Er du harstad væring? Er det slik at det er noen form for tilbud som jeg aldri har sett? Må man være dektektiv for å finne frem eller bare født i Harstads motbydelig kjedelige gater for å finne frem?

tha-147-03

En ting jeg mener er galt er når sentrum i byen på en by er tom før du kommer frem til byen og når man går rundt der, renneste spøkelsebyen. Jeg blir kvalm av kjedsomheten, det er nesten så jeg ØNSKER å komme meg bort til neste år, selv om jeg planla å bo her i hvertfall til jeg kan begynne på universitet… og her trudde jeg med Harstads reklame at byen hadde noe å tilby.

Til alle der ute som aldri har vært i Harstad, aldri dra hit om dere ikke vil lide i kjedsomhet. Sommeren er ok, da kan du flykte uten problemer fra kjedsomheten, men om vinteren… fanget, ingen kan høre deg skrike, ingen…

Litt dramatisk, men det er så dårlig situasjon nå i Harstad, ingenting å gjøre. Dette leder til agressjon hos folk som er vandt til å gjørre ting fordi de ikke lenger har noe å bruke energien, som de normalt bruker, på noe som helst. Sånne som meg… vi lider under Harstad. Jeg savner steder med spenning, slik som rolige Målselva, sinte Narvik, spirituelle Tromsø, kjedlige Fauske, sprettne Alta, eventyrlige Hånningsvåg, stinkebyen sørpå (Moss eller noe i omeråde), skumle Oslo, kule Bergen, deilige Trondheim, fantastiske Hell (selv om jeg aldri har vært der, vil jeg ditt kun for naturens skyld), morsome Mo i rana, nydelige Andøya, deilige Florida, fantastiske Spania, ekkle New York (uansett hvor mye være en den norske byen den stinker).

Min katogorisering er at Harstad er NORGES KJEDELIGSTE BY

Tips oss hvis dette innlegget er upassende