Ja så kom livet… følelsen av å bli brukt av en dritt, en som liker at folk synes synd på han.
For en dust, spredde rykter om hvor dårlig han var i senga da, og klarte til og med å såre han dypt, såre den snervete pompøse oppblåste ballongen. Det er bra jeg ikke viser følelser og har evnen til å trekke ting ut til de er slik de er.

Jeg fortalte dritten at jeg hadde en annen i harstad, og at han absolutt ikke var min type, med stor – på han. Liksom hvor glad jeg var og oppmuntret han til og med til å dra etter en som åpenbart ikke liker han, og i tillegg nevnte en annen mans tilbud om å ta meg til grand canaria og spurte om jeg burde eller ikke, siden jeg sa vi bare var venner og trengte råd. Da sluttet han endelig å pratte videre med meg… i stede sendte han sinte meldinger til mobilen min for å spørre om spill jeg aldri hadde lånt, men som en vennine har lånt, noe han vet. Kanskje han ikke taklet svaret mitt til hans “get over me” hvor jeg bare svarte “hva er det å komme over? Det er ingenting å komme seg over” (noe jeg seriøst mente). Jeg hadde vært snill med han, men jeg fortalte han gladelig at jeg bare brukte han og at jeg ikke brydde meg. Teknisk sett brydde jeg meg ikke, for jeg hadde sagt fra starten “hva om han bare brukker meg?”, vel viten om det faktum at det kanskje var det han gjorde, delte jeg aldri noe som betyr noe for meg med han, ellers ville jeg sikkert følt meg mer såret.

Litt bitterhet er alt jeg har, og spredd litt fakta om hans senge evner.
Kort blant annet, og problemer på andre plan og.  Listen min er kort. Først for full til å si nei, andre løy, tredje bruker og fjerde er bare en jeg godtok for å fornye meg selv.

Det er bra jeg ikke viser tillit til folk så lett, men jeg hater mennesker som bruker andre.
De pengene jeg brukte på ballet kunne jeg brukt på alt mulig annet, wii f.ek, playstation 3, spill, kjøkken utstyr, nye gardiner, nye stue lamper… bare for å nevne noe. Til og med et ekstra senge teppe hadde jeg kjøpt. Det er fornerdelig at slike ekle vesener finnes, han kunne sagt noe fra starten, men nei.
Det han sa var “Vi kan flytte i en leilighet sammen” eller “Skal vi bli i lag etterpå?”, masse sånne ting. Jævla patetisk når man tyr til løgner, det er utilgivelig, så jeg drett langt i julegaven jeg sa han skulle få, bare for å svi ekstra på. Har ikke tatt kontakt med han etterpå, han derimot har tatt kontakt, men jeg nekter å møte noe så patetisk som han.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende